user_mobilelogo

VIP Behandeling

Dit is voor mensen die iets meer willen.
Hun gezondheid, lichaam en geest belangrijk vinden en het ook goed willen onderhouden.
VIP staat voor behandelingen op maat! Er zijn veel mogelijkheden.
Van een langere behandeltijd (van 30 min tot wel 2 uur ) tot een combinatie van verschillende behandelmethoden. Dit altijd in overleg.
Deze behandelingen worden niet vergoed door u zorgverzekeraar!

TRM
De Triggerpoint Reset Methode®, ontwikkeld door Tim van Orsouw is een exclusief concept waarbij er aandacht is voor Body & Mind, gericht op het behandelen van chronische pijn.
Dit betreft een behandeltraject van 3-6 weken.
Het is een combinatie van opdrachten die je thuis doet voordat de therapie start en enkele losse, lange reset consulten( 1-3 uur per keer).
Door deze opdrachten is er al vaak een vermindering van 50% van de pijn voordat de reset afspraken als vervolg op de planning staan.
De weg naar een pijnvrij leven!
Voor sportieve, perfectionistische, drukke, stressvolle mensen met een open mind, commitment, positieve instelling en chronische pijnklachten hebben, die willen kijken naar de diepere oorzaak en hier wat aan willen doen.
Deelname na intake, prijs op aanvraag.

NRT
De Neural Reset Therapy® heeft evenals de TRM zijn oorsprong in Amerika. Hiermee worden pijnlijke spieren behandeld door ze licht aan te spannen in combinatie met weerstand, trillingen en tappen op de spier. In sommige gevallen wordt hier gewerkt met een reflexhamertje. Hierna is de spier vrij van triggerpoints.
NRT is toepasbaar bij iedereen. Laurence Woods is de uitvinder van deze Therapie. Soms wordt deze therapie gecombineerd met massage.
Voor informatie en vragen neem gerust contact met mij op.

Prijslijst

VipBehandelingPrijslijst2019


Fysiotherapie

De behandelingen voor fysiotherapie en Oedeemtherapie worden vergoed door u zorgverzekeraar mits u verzekerd bent. Zorgverzekeraars hanteren hun eigen tarieven.
Ook in deze behandelingen komen aspecten voor van de NRT en TRM indien nodig.

**De bovenstaande prijzen hanteren wij als u niet verzekerd bent, u graag een langere behandeltijd wilt hebben of u komt voor een echte VIP behandeling.

Let op!
Afspraken altijd minimaal 24 uur van te voren afzeggen, anders wordt de afspraak in rekening gebracht.
Graag via WhatsApp, SMS, Mail of Voicemail.